Taby Seaplane Club

Klubbstugan invigd (!)

Nja, festen får vänta för det är en bit kvar men i går höll TSK för första gången styrelsemöte i klubbstugan. Visst vi satt på campingstolar och trälådor och var ackompanjerade av byggfläkten men det fungerade. Stämningen var god och diskussionen konstruktiv. Det känns bra att ha ett eget klubbhus att se fram emot inför kommande säsong. Några nyheter värda att nämna. Vår C206 ligger nu ute till försäljning på pilotmagazinet samt Planecheck. Förslag på avgiftsstuktur inför 2010/2011 finns nu och kommer inom kort att publiceras på hemsidan samt kommuniceras via epost. Datum för 2010 års stämma är preliminärt satt till 22 Mars 2010. 

Söndag 17 Januari träffas vi igen i klubbstugan för en gemensam byggdag, medtag gärna hammare och andra användbara verktyg.

välkomna