Taby Seaplane Club

Tankhus

 

Bygget av klubbens nya tankhus fortskrider, en kapplöpning mot tiden. Mycket återstår och huruvida vi kommer ha bränsle eller inte på plats i Maj beror endast på hur många som kan ställa upp och arbeta. Förutom att bygga själva huskonstruktionen i enlighet med brandsäkerhetskrav skall tanken ställas på plats, nya rörledningar dras fram och ATEX klassade el-komponenter monteras och anslutas. När allt är klart skall sedan hela konstruktionen besiktigas och godkännas. Innan dess ingen soppa. Lördagen bjöd inte på något vidare väder vilket kan vara en orsak till att endast fyra medlemmar trotsade kyla, blåst och snöglopp. Låt oss anta att desto fler kommer vilja tanka till sommaren. Nästa chans blir nu på Onsdag kväll. Tack till Janne, Björn A, Mikael och Henry för lysande insats, och Svenne för bra material.