Taby Seaplane Club

Täby Sjöflygklubb får ny Hemsida

Som ideel förening sköter ett fåtal individer all adminstration av TSK. Det gäller allt från flygplan, klubbstuga, ekonomi, hemsida. Som många säkerligen märkt var underhållet och därav skicket på den gamla hemsidan mycket dåligt och under en längre tid har det varit i behov för en ny fräsch uppdatering. Vi kan gladeligen nu välkomna er till vår nya hemsida som är anpassad för såväl dator som mobil.

Klubben är fortfarande mycket aktiv och vi ser fram emot att välkomna er igen till säsongen 2022. All information uppdateras löpande på hemsidan framöver och vi ber er därför kika förbi regelbundet för att hålla er uppdaterade.

För feedback kring hemsidan får ni mer än gärna skicka ett mail till webmaster@tsk.nu

3 thoughts on “Täby Sjöflygklubb får ny Hemsida”

 1. Niclas Blomberg

  Hej TSK!
  Jag är en av de stödjande medlemmar i er underbara SjöFlygklubb! Min undran är om det kommer komma ett tillfälle i sommar att ni har flygets – dag som ni har haft tidigare år? ( uppehåll under pandemin! )
  Med hopp om att få följa med på en liten tur! Tack på förhand, Med vänlig flyhälsning, Niclas Blomberg

  1. Hej Niclas,

   Årets flygdag går av stapeln nu på lördag kl 11. Den 18e. Välkommen.

   Håll koll här på hemsidan för ev. ändringar p.g.a väder.

   Hälsningar
   Fred C

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *