Taby Seaplane Club

Öppet hus 28 Augusti

Söndagen den den 28 Augusti mellan 11-15 vill vi inbjuda kringboende och medlemmar av olika kategorier till information och aktiviteter kring sjöflyget i Hägernäs. Medlemmar i klubben kan till självkostnadspris flyga med i en Cessna eller ultralätt maskin. Har du eget flygplan kom gärna förbi, bränsletanken är fylld.

Tag med flygplanet, helikoptern, bilen, benen eller hojen och kom ner och prata flyg och umgås. Huvudmedlemmar och BRF medlemmar som erlagt medlemsavgiften kan också ta tillfället att kvittera ut nyckelbricka för det nya passagesystemet till huset.

Välkommen till klubbstugan på Pontongränd 9 i Hägernäs. Vi hoppas på bra väder och många flygplan vid bryggan och i luften. Vid dåligt väder, regn+blåst, kan vi tvingas ställa in evenemanget. Löpande information finns då här.

Styrelsen