Taby Seaplane Club

Tag en provlektion, eller ge bort en i present

Har du flygcertifikat och känner att du vill utveckla ditt flygande, prova på en ny dimension och lära dig flyga lite större maskiner än vad som är normal inom klubbflyget. Sjöflyg är fantastisk på många vis. Friheten är total och du kan i princip starta och landa vart du vill.

Täby Sjöflygklubb erbjuder f.om säsongen 2012 teoretisk och praktisk utbildning från våra lokaler i Hägernäs. Utbildningen sker på SE-LVP, en nyrenoverad Cessna U206 med ny 285 hk motor och en maxvikt på 1588 Kg.

Just nu och under en begränsad tid framöver erbjuder vi provlektion till rabatterat pris, 40 minuter brygga till brygga för 2000:-. Du får en invigning i sjöflygets grunder och känna på hur en C206 uppför sig på vattnet och i luften. För att utnyttja erbjudandet måste du ha ett gällande flygcertifikat samt vara minst stödjande medlem i Täby Sjöflygklubb. Medlemsskap kan lösas på plats eller bäst via hemsidan ansökningsformlär.

Kontakta skolchef Robert Wagner via epost training@tsk.nu eller telefon 0709-647637.

. Läs mer