Taby Seaplane Club

Öppet Hus 26 Augusti

Nu upprepar vi förra årets succe. Söndagen den 26 Augusti klockan 11 – 15 bjuder flygklubben in till öppet hus.

Vi kommer att visa Nordens finaste sjöflyganläggning och det flygplan som ligger vid bryggan. Kom förbi och ta en fika, prata flyg och ge dina synpunkter om flyg och vår verksamhet i Hägernäsviken.  Medlemmar i klubben erbjuds att till självkostnadspris medfölja på en sväng i en Cessna eller Eurocub. Är du boende i Hägernässtrands bostadsrättsföreningar och intresserad av en lokal för möten eller andra engagemang kom och titta på vad klubbhuset kan erbjuda. Har du flygcertifikat med eller utan sjöbehörighet kom och se vad sjöflyget kan erbjuda som alternativ till landflyg.

Vid dåligt sjöflygväder (hållande regn eller kraftig vind) kan vi komma att ställa in aktiviteten. Hemsidan kommer ha senaste information.

För mer information kontakta oss via epost info@tsk.nu

Välkomna