Taby Seaplane Club

Flygdag Lördagen 31 Augusti

Lördagen 31 Augusti håller Täby Sjöflygklubb sin årliga flygdag vid sjöflyghamnen vid Hägernäs. Vi kommer finnas på plats mellan klockan 10-15 och informera om sjöflyg och vår verksamhet samt förhoppningsvis också flyga en del.

För klubbens medlemmar kommer det finnas möjlighet att till självkostnadspris flyga med en sväng över viken och för den mer intresserade ta en provlektion med flyglärare och själv känna på hur det är att styra ett sjöflygplan.

Vi hoppas naturligtvis på bra väder och stor uppslutning medlemmar av olika slag. Oavsett om du flyger idag, bor i området eller på annat vis stödjer vår verksamhet är du välkommen till Pontongränd 9.

Vid dåligt väder har vi Söndagen som reservdag. Se hemsidan för löpande information. 

Välkommen