Taby Seaplane Club

PK Floats under avveckling

PK Floats Inc har sedan 1954 tillverkat flottörer till många av dagens sjöflygplan men nu ser det tyvärr ut som det är slut. Sedan den senaste ägaren 2013  avled har företaget varit till försäljning men någon intressent har inte visat sig. All tillverkning ligger i dagsläget nere och det enda försäljning som sker är från det begränsade lager av reservdelar som fortfarande finns kvar. Ägare av PK flottörer gör klokt i att skyndsamt  inspektera flottörer, roder, rigg och fästen för eventuella skador och kontakta Keith Strange hos PK Floats med förfrågan om reservdelar finns tillgängligt. I vår är det sannolikt för sent. Har man inte gjort det tidigare är det klokt är också att ladda ner den serviceinformation som finns på deras webbsida.

PK_logo